YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 07 Şubat 2013

"Sen nasıl bir dünya istiyorsun?"

  • 4 Şubat 2013 Ntvmsnbc
    Kalbinin mümkün olduğunu söylediği, sana ilham veren dünya, nasıl bir dünya? Kendin bul...

    Para yerine zamanın kullanıldığı, yetenek ve tecrübelerin paylaşıldığı internet topluluğu "Zumbara" ve !f İstanbul Bağımsız Filimler Festivali'nden ilginç bir kampanya.

    "Nasıl bir dünya istiyorum?" sorusuna yanıt arayanlar bu kampanyaya rahatlıkla katılabilir. Kampanyanın çağrı metninde şunlar yazılı:

    "Kalbimizin mümkün olduğunu söylediği bir dünyanın izleri var sanki her yerde. Dünyanın köşe bucağında bir çok kişi alternatifleri üretiyor, yaşamak istediği dünyayı yaşamanın önce kendisini dönüştürerek olduğunu keşfederek harekete geçiyor. Bir de bakmışız birbirimize bağlı kocaman bir ağ haline gelmişiz ve mümkün olduğuna inandığımız başka bir dünyayı yaratmaya başlamışız bile. Bize ilham veren ve gözümüzde canlanan bu dünyanın resminde dayanışma, armağan, paylaşım, adalet, birlik, bütünlük, bolluk, bereket ve bol bol sevgi var. Bu nasıl bir dünya mı?

    1. Sana ilham veren, kalbinin mümkün olduğuna inandığı dünyayı en iyi anlattığını düşündüğün resmi ve bu resmin sana niye ilham verdiğini açıklayan bir mesajı 12 Şubat’a kadar,Zumbara’nın facebook sayfasında paylaş.
    2. !f İstanbul’da dünyayı değiştiren insanların umut verici hikayelerinden oluşan SEV & DEĞİŞTİR bölümündeki filmlerden birine 2 kişilik bilet armağanı al.
    3. Kimlerin armağan alacağına kolektif olarak karar vereceğiz. En çok beğenilen (like alan) 22 fotoğrafın sahibi, 13 Şubat’da kazandıkları film biletlerinin haberini alacak.
    4. Resim eğer kendi çektiğin bir fotoğraf değilse, lütfen referans göstererek paylaş.

    Kalbinin mümkün olduğunu söylediği, sana ilham veren, nasıl bir dünya? Paylaş Zumbarayla!"

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu