YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 09 Temmuz 2013

Rüzgar Enerjisi Kongresi Kasım’da yapılacak

  • 5 Temmuz 2013 Enerji Günlüğü
    Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından 6 – 7 Kasım 2013 tarihlerinde Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK) yapılacak.

    İlki 2012’de düzenlenen kongre, rüzgar enerjisinde Türkiye’nin ilk uluslararası kongresi olma özelliğini taşıyor. Türkiye ve dünyadan geniş bir katılımın beklendiği kongre ; yeni sektör oyuncuları ile tanışmak, mevcut ilişkileri güçlendirmek, sektörel uygulamalar ve araştırmalar ile ilgili en güncel bilgileri edinmek ve kamuouyunu rüzgar konusunda biraz daha bilgilendirebilmek amaçlarını taşıyor.

    Katılımın ücretsiz olduğu ve 6 - 7 Kasım 2013 tarihleri arasında WOW Convention Center’da düzenlenecek olan Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK 2013)’nin öncesinde 5 Kasım 2013 akşamı İstanbul’da, TC. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Mercan, TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Mahmut Mücahit Fındıklı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Hasan Köktaş, Başbakanlık Yatırım Destekleme ve Tanıtım Ajansı Başkanı İlker Aycı, Enerji İşleri Genel Müdürü Zafer Demircan, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Yusuf Yazar, TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır ile Avrupa Rüzgar Enerjisi Birliği (EWEA) Başkanı ve CEO’su, Türbin Üreticileri ve Yatırımcı ?rmaların üst düzey yetkililerinin de katılacağı özel bir akşam yemeği, “Executive Dinner”, düzenlenecek.

    Haberin devamına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu