YUKARI

Duyurular

Eklenme Tarihi: 21 Eylül 2017

SGP Türkiye 25. yılını kutluyor

  • Sivil toplum kuruluşlarını kamu ve özel sektörle bir araya getirerek çevre sorunlarına çözümler getirmeyi amaçlayan GEF Küçük Destek Programı - SGP Türkiye'nin 25. yılı, 22-23 Eylül 2017 tarihlerinde Cermodern Ankara’da proje fuarı ve panellerle kutlanıyor.

    Ülkemizde sivil toplum kurumlarının geliştirdiği çözüm ve uygulamalar etrafında resmi kurumları, özel sektör ve gönüllüleri bir araya getiren GEF Küçük Destek Programı, kısa adıyla SGP Türkiye, 25. yılını kutluyor. Doğanın korunması, iklim değişikliği ve toprak bozunumuyla mücadele çerçevesinde desteklenen sivil çalışmaları 22-23 Eylül 2017 tarihlerinde Cermodern Ankara’da proje fuarı ve panellerle paylaşacak.  

    1993 yılında ülkemizde başlatılan ve UNDP himayesinde yürütülen GEF Küçük Destek Programı (SGP Türkiye) yerel sorunlara dikkat çekerken, küresel ölçekte de çözümlere katkı yapıyor. SGP Türkiye, bugüne kadar 161 farklı sivil toplum kuruluşunun 723 ortakla yürüttüğü 264 projeyi ve 250.000’den fazla gönüllüyü destekledi. Örnek uygulamaları hayata geçirerek, farkındalık yaratarak, ortaklıklar kurarak, yayınlar üreterek ve taraflar arası diyaloğu teşvik ederek küresel çevre sorunlarına sivil toplumun katkısına olanak veren bir ortam oluşturdu. Birçok kurum ve kişinin katkılarıyla atılan küçük adımlar dev adımlara dönüştü. GEF SGP ailesi bu yolda kararlı bir şekilde ilerledi, çabalar ve başarılar ile doğal öyküler yazıldı.

    Etkinliğin programı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu