YUKARI

Duyurular

Eklenme Tarihi: 07 Ekim 2018

Sorunlara Çözümler Buluşması'nda Sorumlu Üretim ve Tüketim tartışılacak

  • Sürdürülebilirlik Adımları'nın UNDP ile birlikte gerçekleştirdiği 2. Sorunlara Çözümler Buluşması'nın odağında Sorumlu Tüketim ve Üretim var.

    Sürdürülebilirlik Adımları'nın Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP Türkiye) ile birlikte gerçekleştirdiği Sorunlara Çözümler Buluşması'nın ikincisi 11 Ekim 2018 günü Impact Hub İstanbul ev sahipliğinde düzenleniyor.

    Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımı yapmak amacıyla sosyal girişimcileri, STK'ları, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getirmeyi hedefleyen ve ilki "İklim Eylemi" başlığıyla geçtiğimiz aylarda düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması'nda katılımcıların bu haftaki konusu 12 numaralı Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi olan Sorumlu Tüketim ve Üretim olacak.

    UNDP Türkiye İletişim Koordinatörü Faik Uyanık moderatörlüğünde düzenlenecek buluşmaya, Sarıyer Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ali Güneş, SoilCatcher Kurucusu Ortağı Çağlar Ferhanoğlu, Unilever Türkiye Sürdürülebilir İş ve İletişim Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Şenel Erim ve Yavaş Gıda Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Yürük konuşmacı olarak katılacak.


    11 Ekim 2018 Perşembe günü 18.30-20.30 saatleri arasında Impact Hub İstanbul'da düzenlenecek olan Sorunlara Çözümler Buluşması'na katılmak için bu adresten kayıt yaptırmanız yeterli.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu