YUKARI

Enerji

Eklenme Tarihi: 19 Haziran 2017

Enerji Sektöründeki Girişim ve Büyüme Fırsatları

  • Sabancı Üniversitesi SUCOOL tarafından düzenlenen STARTUP GLOBE MEETUP etkinliklerinin yedincisinde enerji sektöründeki girişim ve büyüme fırsatları ele alınacak.

    20 Haziran'da IMPACTHUB İstanbul'da düzenlenecek "Enerji Sektöründeki Girişim ve Büyüme Fırsatları" panelinde enerji teknolojilerine odaklanan girişimlerin iş modelleri, bu girişimlerin hukuki ve sektöre düzenlemeler nedeniyle yaşadıkları sorunlar, bu sorunların aşılma yöntemleri, sektörün önde gelen enerji ve danışmanlık şirketlerinin girişimciler ile beraber çalışma/proje üretme konusundaki tutumları gibi konulara değinilecek . Ayrıca Climate Lauchpad / Hello Tomorrow gibi organizasyonların yurt dışında gördükleri başarılı çalışma modelleri de incelenecek. 

     

    Sabanci Univ SUCool'dan İpek KILIÇER TÜRKER'in moderatörlüğünü yapacağı etkinlikte, Reengen Kurucu Ortak ve CTO'su Şahin ÇAĞLAYAN ile Ernst&Young Türkiye İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Hizmetleri Danışmanı - Climate Launch Pad Türkiye Ekip Üyesi Yılmaz YILDIRIM konuşmacı olarak yer alacak.

    Daha detaylı bilgi almak ve etkinliğe kayıt yaptırmak için lütfen tıklayın.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu