YUKARI

Sürdürülebilir Yaşam

Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2017

İstanbul Maker Faire 2017, 27-29 Ekim’de Haydarpaşa Garı’nda!

  • Hafta sonunu yaratıcı ve ilham verici bir etkinlikle geçirmek isteyenler İstanbul Maker Faire’de buluşuyor.

    Öğrenmekten keyif alan ve yaptıklarını paylaşmaktan mutluluk duyan, meraklı insanların bir araya gelerek Kendin Yap (Do It Yourself – DIY) kültürünü kutladığı uluslararası festival Maker Faire’in İstanbul ayağı 27-29 Ekim tarihlerinde Haydarpaşa Garı’nda düzenleniyor.

    Maker Faire’de mühendislerden sanatçılara, bilim insanlarından ustalara, üreticilerden start-up’lara kadar geniş bir kitle bir araya geliyor, projeler gösteriliyor, anlatılıyor.


    İstanbul Maker Faire'de 100’ün üzerinde ücretsiz atölye düzenleniyor. Atölye programını aşağıda görebilirsiniz. Programdaki güncellemeler için Maker Faire’in internet sitesine göz atabilirsiniz.


    Etkinliğe ücretsiz olarak katılmak için makerfaire.makerhareketi.com adresindeki ziyaretçi formunu doldurabilir ve QR kodunuzu alabilirsiniz. Etkinlikle ilgili günce bilgilere ulaşmak için Maker Hareketi mobil uygulamasını da yükleyebilirsiniz.

    İnsan doğasındaki iki önemli eğilim olan yapma ve üretmeye odaklanan Maker hareketi, yaratıcılığın kullanılabileceği kanallara ucuz ve kolay erişimi sağlamayı ve bu yolla Maker kültürünün yaygınlaşmasını hedefliyor.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu