YUKARI

Enerji

Eklenme Tarihi: 19 Şubat 2018

Enerji verimli şirketlerden başarı öyküleri

  • SKD, Binalarda Enerji Verimliliği bildirgesini imzalayan firmaların iyi uygulama örneklerini paylaştığı BEV Başarı Öykünüz dergisinin ikinci sayısını yayınladı.

    2013 yılında Binalarda Enerji Verimliliği (BEV) bildirgesini yayınlayarak, enerji tüketiminin büyük kısmını oluşturan binalarda enerji verimliliği uygulamalarını teşvik eden İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD), enerji verimliliği odaklı farkındalık çalışmalarına devam ediyor. 
     
    SKD, bu amaçla Türk iş dünyasında konuyla ilgili iyi uygulamaları yaygınlaştırmak ve henüz konuya eğilmemiş şirketlere ilham vermek için 2013 yılında BEV Başarı Öykünüz dergisini yayınlamıştı. Bu çalışmada, 9 tanesi SKD üyesi olmak üzere toplam 13 şirketin binalarda enerji verimliliği konusundaki iyi uygulamalarına yer verilmişti.

    SKD, geçtiğimiz haftalarda bu konuda yeni bir yayına imza attı ve BEV Başarı Öykünüz dergisinin ikinci sayısını çıkarttı. Bu yayında, BEV imzacısı Akçansa, Bursagaz, Ekol Lojistik, Garanti Bankası, Kanyon - Eczacıbaşı Topluluğu, Positive Enerji, Procter & Gamble, Schneider Electric, Shell Türkiye, Şekerbank, TAV ve Tüpraş'ın enerji verimliliği konusundaki iyi uygulama örnekleri yer alıyor.

    BEV Başarı Öykünüz dergisinin ikinci sayısını incelemek için lütfen tıklayın.  

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu