YUKARI

Enerji

Eklenme Tarihi: 20 Nisan 2018

Enerjinin geleceği Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nde

  • 26 Nisan'da Impact Hub'da düzenlenen Global Mash Up etkinliğinde sürdürülebilir enerji konusu tartışılacak.

    Dünya nüfusu ve enerji ihtiyacındaki artış, bu konuda paydaşların bir araya gelerek kapsayıcı ve yenilikçi çözümler geliştirmesine olan ihtiyacı da beraberinde getiriyor. 7 numaralı Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi olan Erişilebilir ve Temiz Enerji, gerek sosyo-ekonomik anlamda yarattığı fark gerek karbon emisyonundaki azalmaya sağladığı katkıyla öne çıkan SKH'ler arasında yer alıyor. 

    Impcat Hub, bu konuda farklı paydaşları bir araya getiren bir etkinliğe imza atıyor. 26 Nisan 18.30'da dört farklı ülkedeki Impact Hub'larda eş zamanlı gerçekleşecek olan Global Mash Up etkinliğinde sürdürülebilir enerji konusu farklı boyutlarıyla ele alınıyor. Etkinlikte bir araya gelen sektör uzmanları ve girişimcilerin, sürdürülebilir iş fırsatları ve yenilikçi çözümler konusunda ilham veren paylaşımlar yapması amaçlanıyor.

    Accelerate 2030 tarafından desteklenen, SUCool işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Brezilya, İtalya, İsviçre ve Türkiye'de eş zamanlı yayınlanacak.

    Etkinliğe, Erişilebilir ve Temiz Enerji konusuyla ilgilenen herkes davetli. Katılımcı sayısı kısıtlı olduğu için bir an önce yer ayırtmakta fayda var. 
     

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu