YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2008

Bodrumu Kadınlar Yeşertiyor

  • Radikal Çevre Raporu

    17.04.2008 Radikal

    Bodrum Yarımadası'nda geçen yıl çıkan 63 orman yangınında zarar gören 571 hektar (yaklaşık 1400 futbol sahası) alan, yeşillendi. Milas Orman İşletme Müdürü Ayhan Bayrak, yanan alanlara yaklaşık 1.5 milyon fidan dikildiğini, bu iş için Bodrum ve Milas'tan 475'i kadın 600 işçi çalıştırdıklarını, daha özenli buldukları için kadın işçileri tercih ettiklerini açıkladı. 73 yaşındaki Mesure Köle de "İki çocuğumu evlendirmek istiyorum. Bunun için günlüğü 20 YTL 'ye çalışıyorum. Bu işi de keyifle yapıyorum" dedi. (aa)

    200 Bin Çam Tehdit Altında

    Kastamonu Taşköprü'da 200 bin çam ağacının 'çam ibre kını akarı' hastalığı nedeniyle risk altında olduğu belirlendi. Yetkililer hastalığa geçen yılki kuraklığın yol açtığını tahmin ediyor. (aa)

    Mafya aslanları nerede?

    'Okyanus' adı verilen çete operasyonunda, Beykoz'da bir villaya düzenlenen baskında ele geçirilen ardından Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne yollanan iki aslana ABD'den eş getirildi. Çok sayıda ziyaretçi 'Mafyanın aslanları nerede' diye sorarken aslanlar ve eşleri, havalar ısınınca 15 dönümlük bölmelerinin yazlık kısmına çıkıp 'ziyaretçi kabul etmeye' başladı. Çete üyelerinin korkutma amaçlı kullandığı aslanlar, uyuşturularak villadan çıkarılmıştı. (dha)

    http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=253189

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu