YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 15 Ekim 2012

"İklim Ağı" kuruldu

  • 11 Ekim 2012 Cumhuriyet
    Sivil toplum kuruluşları, iklim değişikliği konusunda ortak kaygılarını ve çözüm önerilerini birlikte dile getirmek üzere "İklim Ağı" kurdu.

    Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, ''İklim Ağı'' insan kaynaklı iklim değişikliğinin geri dönülemez noktaya gelmeden önce durdurulması için ortak çalışmalar yürütmeyi amaçlıyor.

    "İklim Ağı", Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği, Doğa Derneği, Doğa Koruma Merkezi, Eurosolar Türkiye, Greenpeace Akdeniz, Kadıköy Bilim Kültür ve Sanat Dostları Derneği (KADOS), Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA Vakfı), WWF-Türkiye ve 350 Ankara gibi sivil toplum kuruluşlarının katkısıyla kuruldu.

    İklim değişikliği konusunda ortak kaygıları ve çözüm önerilerini yerel, ulusal ve uluslararası kamuoyunda ön plana çıkarmak amacıyla bir araya gelen ''İklim Ağı'', sosyal medyada ''www.iklimdegisikligi.org'', ''http://www.facebook.com/groups/iklimagi'' ve ''https://twitter.com/iklimagi'' üzerinden takip edilebilecek.

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu