YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 13 Şubat 2013

Sevginiz onu da yaşatsın

  • 8 Şubat 2013 Ntvmsnbc
    WWF-Türkiye’nin nesli tehlike altındaki türlerin korunmasına yönelik yürüttüğü evlat edinme kampanyası ile 14 Şubat Sevgililer Günü için sevgilinize anlamlı bir hediye verebilirsiniz.

    Denizlerin yaramaz çocukları yunuslar, denizlerin en yaşlı gezgini deniz kaplumbağası, sazlıklardaki büyük kulaklı saz kedisi ve denizin kayalık diplerini mesken edinmiş utangaç orfoz. Bu türlerin ülkemiz kara ve deniz sınırları içinde yaşamasının dışında pek de iç açıcı olmayan bir özellikleri var: Nesilleri tehlike altında.

    WWF-Türkiye nesli tehlike altında olan türlerin korunması için evlat edinme kampanyasını yürütüyor. Sevgililer Günü’nde sevgiliniz adına sembolik bir evlat edinme sertifikası alarak nesli tehlike altında olan bu türlerin korunması çalışmalarına ve doğa koruma projelerine destek olabilirsiniz. Böylece, paylaştıkça çoğalan sevginizle nesli tükenmek üzere olan bir türün koruma çalışmalarına destek vermiş olacaksınız.

    Evlat edinme seçenekleri:

    • 10 TL ile bir canlı türünü evlat edinebilir,  isme özel düzenlenmiş e-sertifikanızı alabilirsiniz.
    • 30 TL ile bir canlı türünü evlat edinebilir ve sertifikanızı basılı olarak alabilirsiniz.
    • 75 TL ile bir canlı türünü evlat edinebilir ve basılı sertifikanız ile birlikte seçtiğiniz türe özel hediyeleri alabilirsiniz.

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu