YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 22 Şubat 2013

İş dünyası gezegeni kurtarabilir mi?

  • 20 Şubat 2013 Ntvmsnbc
    Boğaziçi Üniversitesi ve Bölgesel Çevre Merkezi - REC Türkiye'nin işbirliği ile her yıl düzenlenen Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı başlıyor.

    Boğaziçi Üniversitesi ve Bölgesel Çevre Merkezi - REC Türkiye'nin işbirliği ile her yıl düzenlenen Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı'nın 2013 dönemi başvuruları açıldı. Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan program 02 Nisan - 30 Mayıs tarihleri arasında Salı ve Perşembe günleri Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleşecek. Programa başvuru için son tarih 15 Mart Cuma.

    Başvurular www.kurumsal-surdurulebilirlik.org adresinden yapılabiliyor.Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı, iş dünyasından orta ve üst düzey yöneticilerin katılımına yönelik olarak tasarlandı. Programa ayrıca iş dünyasının sürdürülebilir kalkınma çalışmalarında çözüm ortakları/paydaşları olan meslek örgütleri, sektör dernekleri ve ilgili diğer kuruluşlar belirlenen kısıtlı kontenjan dâhilinde katılabilirler.

    İşletmelerin ekonomik, sosyal ve çevresel konuları bütüncül bir şekilde iş süreçlerine dahil etmeleri için destek sağlamayı hedefleyen programa en fazla 24 kişi kabul ediliyor.

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu