YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2013

75 Bin Çocuğa Enerji Bilinci Aşıladı

  • 9 Mayıs 2013 Energy World Dergisi
    Zorlu Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Şebnem Erverdi, yürüttükleri kurumsal sosyal sorumluluk projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

    Çocukların her zaman daha güzel bir dünyada ve daha iyi koşullarda yaşamayı hak ettiğini belirten Erverdi “Enerji kaynaklarımızı, bizlerden sonra çocuklarımız kullanacak, koruyacak ve yönetecek. Biz de Zorlu Enerji Grubu olarak, sosyal sorumluluk projelerimizi, çocuklarımızın enerji konusunda bilinçlenmesini hedefleyerek geliştiriyoruz” dedi.

    Bu noktadan hareketle 2010 yılında “Enerjimiz Çocuklar İçin” sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Erverdi şunları aktardı: “Projemizle çocuklara enerji kaynakları, üretimi ve nerelerde kullanıldığı hakkında bilgi ve deneyimlerimizi aktarmayı hedefledik. Hayata geçirdiğimiz bu proje ile çocuklarımıza, enerji kaynaklarını ve gezegenimizin geleceği için önem taşıyan yenilenebilir enerji kaynaklarını anlatıyor, enerji kaynaklarını koruyabilmek için enerji tasarruf yöntemlerini onlarla paylaşıyor ve çevreyi korumaya yönelik mesajlar veriyoruz. Bütün bunları, çocuklarımıza eğlenceli deneyimler yaşatarak sunuyoruz.”

    “Enerjimiz Çocuklar İçin” projesinin Türkiye'de bir enerji şirketi tarafından yürütülen ulusal ölçekteki ilk enerji eğitim projesi olma özelliğini taşıdığını da vurgulayan Erverdi, “Bu bizi oldukça mutlu ediyor, ülkemizin önde gelen enerji şirketlerinden biri olarak bir ilke imza atmış olmak bizim için oldukça heyecan verici. Temel olarak 6-12 yaş arasındaki çocuklara ulaşmayı hedeflediğimiz bu çalışmayla geçtiğimiz iki buçuk yıl içinde 75 bin çocuğumuzla bir araya geldik. Bu senenin sonuna geldiğimizde ise Türkiye'nin dört bir yanından 120 binin üzerinde çocuğumuzla tanışmayı amaçlıyoruz” dedi.

    Haberin devamına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu