YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 15 Mayıs 2013

DiCaprio'dan Çevre için 38.8 Milyon Dolar

  • 15 Mayıs 2013 cevreciyiz.com
    Leonardo DiCaprio, düzenlediği açık arttırma ile çevre koruma projeleri için 38.8 Milyon Dolar topladı.

    Çevreci ünlüler arasında bu konularda aldığı aktif rollerle bilinen Leonardo DiCaprio, geçtiğimiz gün Christie's Müzayede Evi'nde bir açık arttırmaya ev sahipliği yaptı.

    Uzmanların "18-20 milyon dolar toplanır," dedikleri açık arttırmada, dünya genelinde 13 müzayede rekoru kırıldı, 9 sanat eseri 1 milyon doların üstünde alıcı buldu ve gecenin sonunda elde edilen gelir tam olarak 38.827.000 milyon dolar oldu.

    Gecenin açılışında bir konuşma yapan Leonardo DiCaprio, "Gezegenimize bir sanat eseriymiş gibi davranmalıyız; onu çocuklarımız ve torunlarımız için korumalıyız. Burada bulunan herkesin açık arttırmaya, gezegenin kaderini elinde tutuyormuşcasına katılmasını bekliyorum," diyerek katılımcılara orada bulunma nedenlerini hatırlattı.

    Geceye katılan onlarca ünlü simanın, Leonardo DiCaprio'nun bu mesajını dikkate aldığı ve çeşitli sanat eserleri için oldukça cömert davrandığı gözlendi.

    Müzayedede toplanan para doğruca Leonardo DiCaprio Vakfı'na aktarılacak. DiCaprio Vakfı, dünyanın her yerindeki koruma projelerine ve özellikle nesli tükenmekte olan türlerle ilgili çalışmalara destek veriyor.

    Haber Kaynağı: Mother Nature Network

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu