YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 19 Haziran 2013

"Yeşil Yaprak" Projesi Ödül Töreni Düzenlendi

  • 18 Haziran 2013 Energy World
    TEMA Vakfı tarafından düzenlenen 'Yeşil Yaprak' projesinin ödül töreni düzenlendi.

    Cevizli İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen ödül törenine, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, TEMA Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Sait Köse, Cevizli İlköğretim Okulu Müdürü Muharrem Katıoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

    Törenin açılış konuşmasını yapan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Cevizli Beldesinin, çalışkan insanlarıyla, güzelliğiyle, lohan ismiyle, vatan, bayrak, ecdat sevgisiyle, Lohanlızade Mustafa isimli atalarına duydukları sevgi ve saygısıyla, haddini bilme noktasında, kendisinde iz bırakan çok güzel insanların yaşadığı bir yer olduğunu söyledi.

    Turan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
    "Burada bulunmaktan da hakikaten mutluluk duyuyorum. Eğer okul müdürümün başarılı çalışmalarını, sevgili öğretmen arkadaşlarım desteklemeseydi, Belediye başkanımız maddi ve manevi destek vermeseydi, okul aile birliği, öğrenci ve velilerimiz sahip çıkmasaydı, müdürümüzün bu çalışmaları tek başına yapması mümkün olmayabilirdi, zorlanırdı. Fakat okul müdürümüz her şeye rağmen doğru olanı yaptı, elini taşın altına koyarak, elinden geleni yaptı."

    Haberin devamına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu