YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 23 Nisan 2014

Google'dan Dünya Günü Doodle'ı

  • Önemli günler için özel doodle'lar hazırlayan Google, 22 Nisan Dünya Günü'nü hem naif çizgili doodle'ıyla hem de bu güne özel olarak hazırladığı My Beautiful Earth projesiyle kutladı.

    Google bu yıl da Dünya Günü'nü unutmadı. Her yıl renkli doodle'larıyla konuya dikkat çeken Google, bu seneki tercihini daha naif bir çizgiden yana kullandı. Hareketli doodle'larda, sinekkuşu, kirpi balığı, kar maymunu, bukalemun, denizanası gibi farklı hayvanların resimlerine yer verildi. Google'ın doodle'ındaki tüm hayvanları görmek için lütfen tıklayın

    Google'ın Dünya Günü'yle ilgili tek girişimi bu değildi. Dünya Günü'nü kutlamak için hazırlanan My Beautiful Earth sitesinde, dünyanın farklı köşelerinden gözalıcı fotoğraflara yer verildi. Time dergisinin işbirliğiyle hazırlanan sitede, kullanıcılar #MyBeautifulEarth hashtag'iyle fotoğraflar paylaştı.

    22 Nisan 1970'ten beri kutlanan Dünya Günü, gezegenimizin sembolik yaş günü olma özelliğini taşıyor. Bu özel günde, insanın çevre üzerinde bıraktığı olumsuz izler hatırlanırken, daha sürdürülebilir ve yeşil bir gelecek için çözümler aranıyor.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu