YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 28 Temmuz 2015

'Benim için bir kap su verir misin?'

  • Maltepe Belediyesi, kavurucu sıcakların etkisini göstermesiyle birlikte sokak hayvanları için harekete geçti. Belediye sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyada, sokak hayvanları için vatandaşları bir kap su vermeye davet etti.

    Yaz aylarında artan aşırı sıcaklara karşı sokaktaki hayvanları unutmayan Maltepe Belediyesi, “Benim için bir kap su verir misin?” sloganıyla twitter , facebook, instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya çağırdı. Öte yandan belediye , Maltepe’nin 18 mahallesinde parklar başta olmak üzere, pek çok noktaya su kapları yerleştirdi.

    Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç; “Her can bizim için kıymetlidir. Gerek soğuk kış aylarında, gerekse yaz sıcaklarında sokaktaki dostlarımızı zor durumdan kurtarmak için hepimizin daha duyarlı davranması gerekiyor. Bu anlamda biz belediye olarak çalışmalar yürütüyoruz. Ancak toplum olarak bu konuda biraz daha duyarlı davranmalıyız. Aslında onlar için yapabileceğimiz çok şey var” dedi.

    Haber hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu