YUKARI

TSKB'den Haberler

Eklenme Tarihi: 15 Ocak 2014

TSKB'ye Kurumsal Yönetim Ödülü

  • TSKB’nin adil, şeffaf, sorumlu kurumsal yönetim anlayışı bir kez daha birincilikle ödüllendirildi.

    Kurumsal yönetim ilkelerini kurulduğu ilk günden bu yana kesintisiz uygulayan TSKB, 9,40 seviyesindeki derecelendirme notuyla, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından, bir kez daha ‘En Yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notuna Sahip Kuruluş’ kategorisinde birincilik ile ödüllendirildi.

    Türkiye Sınaî Kalkınma Bankası (TSKB), Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi kapsamında, bir kez daha ‘En Yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notuna Sahip Kuruluş’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

    Kurulduğu ilk günden bu yana adil, şeffaf, sorumlu ve hesap verebilir bir kurumsal yönetim anlayışı benimseyen TSKB, BİST Kurumsal Yönetim Endeksi’ndeki şirketler arasında birinciliği, 9,40 seviyesindeki derecelendirme notuyla aldı.

    Zirve kapsamında bugüne kadar her yıl en yüksek nota sahip ilk 3 şirket arasında yer alan TSKB, bu yıl ikinci kez ‘En Yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notuna Sahip Kuruluş’ oldu.

    TSKB Genel Müdürü Özcan Türkakın, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Kurumsal yönetim ilkelerinin, bankacılığın sorumlu bir anlayışla yürütülmesinde yüksek öneme sahip olduğuna inanıyoruz. Tüm paydaşlarımız için sürdürülebilir değer yaratmaya odaklanmış bir banka olarak ‘En Yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notuna Sahip Kuruluş’ ödülünü bir kez daha kucaklamaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

    www.tskb.com.tr

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu