YUKARI

Sürdürülebilir Kalkınma

Eklenme Tarihi: 20 Nisan 2017

Bana işini söyle, sana Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi’ni söyleyeyim

  • Sektörünüz ve yaptığınız işle ilgili birkaç anahtar kelimeyi paylaşarak sahiplenmeniz gereken Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi hakkında online öneri alabilirsiniz.

    2030 yılına kadar sürdürülebilir kalkınmaya temel oluşturan konuları kapsayan Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SKH), iş dünyası için de önemli bir gündem maddesi oluşturuyor. Bu gündemin en önemli sorularından biri ise, hangi firmanın hangi hedefi sahipleneceği. 

    SDGfunders tarafından geliştirilen online sihirbaz bu sorunun cevabını arayanlara yardım etmeyi amaçlıyor. Yapmanız gereken çok basit: Öncelikle SKH Gösterge Sihirbazı'na işiniz, faaliyet gösterdiğiniz sektör, misyon ve vizyonunuz, paydaşlarınız ve stratejik önceliklerinizle ilgili birkaç anahtar kelime giriyorsunuz. “Sonuçları Göster” düğmesine tıkladığınızda size uygun olduğu düşünülen SKH’ler listeleniyor.


    Tabii ki buradaki öneriler nihai değil fakat konuya sıcak bir başlangıç yapmak ve en önemlisi Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri hakkındaki farkındalığı artırmak için sihirbaza başvurmak iyi bir yol olabilir. Denemek için sdgfunders.org/wizard adresine göz atmanız yeterli.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu