26 Mart 2013 NtvmnbcTEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, insanların tüketerek değil, paylaşarak mutlu olacakları bir dünyaya ihtiyaç olduğunu belirterek, "Ben ihtiyacım olmadan tüketmiyorum. Üzerime giydiğim pantolon, 30 yıllık," dedi.
Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma (TEMA) Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörlüğü tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (BTSO) düzenlenen ''Takım Çalışması ve Kişisel Gelişim'' konulu toplantıda yaptığı konuşmada, kırkın üzerinde ödül aldığını belirtti.
"Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma ödülünü aldım," diyen Karaca, şöyle konuştu:"Bundan daha büyük ödül olacağını zannetmiyorum. Ben o ödülün bana verdiği görevleri yapmak zorundayım. Demek ki yaşanabilir bir dünya oluşturmak için çalışmalıyım. Gücümün yettiği kadar çalışmaya devam ediyorum. İnsanların tüketerek değil, paylaşarak mutlu olacakları bir dünyaya ihtiyaç var. Ben ihtiyacım olmadan tüketmiyorum. Üzerime giydiğim pantolon, 30 yıllık. Biz Atatürk'ün gösterdiği yolda gitmek zorundayız. 'Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez' diyor. TEMA olarak işte bunun icabı neyse onu yapmak zorundayız. TEMA bir dünya kurtuluş hareketidir."
Törende, Hayrettin Karaca'ya "Türkiye Kalite Ödülü", Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a da "Kalite Şehri Farkındalık Ödülü" verildi.
Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız.
BM’nin yeni raporu, yapay zekânın su, enerji, arazi kullanımı ve elektronik atık üzerindeki ortaya...
Hollanda’da 175 vatandaşın hazırladığı iklim önerilerinin yarısı uygulanacak. Katılımcı demokrasi,...
Uzay çöpleri alçak Dünya yörüngesini tehdit ediyor. Artan enkaz, iletişim ve iklim altyapısı için...
2026 analizine göre dünyanın en yeşil şehirleri belirlendi. Hava kalitesi, kişi başına düşen yeşil...
Bilim insanları, doğanın dijital ikizini oluşturarak ormanları, denizleri ve biyoçeşitliliği gerçek...
UNEP’nin yeni raporu, yapay zekânın metan sızıntılarını daha hızlı tespit ederek emisyonların katkı...
Soğuk leke olarak adlandırılan fenomen, okyanus akıntılarını ve Avrupa’daki aşırı sıcakları nasıl...
Sürdürülebilir Kalkınma Raporu 2026, dünyanın 17 Sürdürülebilir Kalkınma Amacı’nın hiçbirinde 2030...
TSKB Ekonomik Araştırmalar tarafından hazırlanan “Sanayi ve İnsan:...
TSKB, kapsayıcılık ve fırsat eşitliği çalışmalarını Sarı Çizgi Yeni...
Çevre için 5 basit öneri
Çevreci yaklaşımlar sayesinde dünyanın daha iyi bir yer halini alması mümkün.
Daha iyi bir dünya için yapay zekâ
Çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakabilmek için teknolojiden nasıl yararlanırız?
Enerji Verimliliği
Enerji verimliliği projelerini destekleyerek dünyanın geleceğine yatırım yapıyoruz.
Kutup ayılarının nesli tükeniyor mu?
Kuzey Kutbu'nda deniz buzlarının hızla erimesi, kutup ayılarının neslinin 80 yıl içinde tükenmesine yol açabilir.
"cevreciyiz.com Türkiye’nin sürdürülebilir bankası TSKB tarafından desteklenmektedir. "
Copyright © 2013