-
Çevreciler ve halk Çanakkale'de Kaz Dağları için Bakan Güler'i protesto etti. Güler, 'Sizden enerji alıyorum. Halka rağmen bir şey yapılmaz' dedi.
Devamını oku
-
Kaz Dağları turizmcilerin de gündeminde.
Devamını oku
-
Radikal Çevre Raporu
Devamını oku
-
Farkında değiliz ama bütün enerji kaynaklarımız güneşe dayanıyor.
Devamını oku
-
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Türkiye'nin rüzgar atlasını çıkardığını belirterek, bu rüzgar atlasına göre Çanakkale bölgesinin rüzgar enerjisi bakımından en zengin bölgelerden biri olduğunu söyledi.
Devamını oku
-
Türkiye'nin Ortadoğu ülkeleri arasında bitki çeşitliliği, Avrupa ülkeleri arasında da hayvan türleri bakımından en zengin ülke. Ama biz koruyamıyoruz!
Devamını oku
-
Yarımada Çevre Platformu tarafından ''Balık Çiftliklerinin Denizlerimizi Kirletmesine Son Verilsin'' başlığıyla organize edilen eylem, İzmir'in Urla ilçesine bağlı Balıklıova köyünde gerçekleştirildi.
Devamını oku